Masterclass zonne-energie

In het bedrijfsleven zien we steeds meer vraag naar zonne-energiesystemen. Hiermee kunnen bedrijven duurzaam en economisch stroom produceren. Dat het starten van een zonne-energie project niet eenvoudig is weten we allemaal. Techniek, subsidies en installatie moeten goed op elkaar afgestemd worden.

Masterclass zonne energie Youen

Youen is gespecialiseerd in de bouw van systemen voor zonne-energie. Belangrijke kennis en de business case waarop beslissingen genomen worden, willen wij met u delen.

Tijdens de Masterclass op vrijdagmiddag 6 september 2019 in De Verbeelding in Zeewolde worden de volgende specifieke onderdelen van de installatie en de onderliggende business case behandeld:
  • Trends in zonne-energie (Rolf Heijnen van Good!)
  • Subsidies (Herman Brouwer van RVO)
  • Financiering en risico beheersing (Rick van Hemert van ABN Amro)
  • Montagesystemen (Rob de Bruin van Van der Valk Solar Systems)
  • Zonnepaneel kiezen en de business case (Jan Hein Blom van Youen) 
We nodigen alle bedrijven met interesse in zonne-energie uit voor de Masterclass. Er is plaats voor 50 deelnemers. Tijdens de Masterclass en de borrel naderhand, is ruimte voor vragen aan sprekers en kunt u met klasgenoten wisselen van gedachten.
 
We zien uit naar uw komst op 6 september, vanaf 13.00 uur in De Verbeelding, Zeewolde. Meer informatie en inschrijven via: www.youen.nl/masterclass