Martijn Tromp van Multicopy Diemen neemt Multicopy Harderwijk over

​Sinds 1998 stond Peter Rotering (68) aan het roer van Multicopy Harderwijk. Maar nu gooit hij het bijltje erbij neer. Rotering gaat met pensioen. Multicopy Harderwijk is sinds 1 maart 2021 overgenomen door Martijn Tromp van Multicopy Diemen. 

"Ik ben in 1994 bij Multicopy in Harderwijk begonnen", vertelt Rotering. "In 1998 heb ik Multicopy Harderwijk helemaal over mogen nemen."

"Ik ben ooit begonnen als boekdrukker maar door allerlei opleidingen en cursussen heb ik het grafische vak doorgewandeld. Er zijn door de jaren heen veel ontwikkelingen geweest in de grafische industrie. Het begon met eenvoudig kopieerwerk in de jaren 80 en 90. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een kwalitatief heel hoogstaande productie van allerlei producten die normaal op de drukpers gingen".

Martijn Tromp heeft per 1 maart Multicopy Harderwijk overgenomen. "Ik was al enige tijd op zoek naar meer ruimte", vertelt Tromp. "Bij Multicopy zijn we namelijk per januari 2020 gestart met het personaliseren van koffers voor Princess Traveller. Wij hebben wereldwijd de enige printer die op deze hoogte kan bedrukken en ook specifiek op het materiaal van de koffers. Wij verwachten dat wij hier de komende tijd erg in gaan groeien. Ik zocht een nieuw pand om mee te kunnen gaan met deze groei. Toen ik hoorde dat Rotering met pensioen ging, kwam van het een het ander en zodoende heb ik nu Multicopy Harderwijk overgenomen". Rotering wilde al een tijdje met pensioen gaan, maar de (corona)tijd werkte daar niet echt in mee. "Ik ben daarom blij dat Tromp uitbreiding zocht. De plannen die hij heeft bieden goede perspectieven".

De komende tijd zullen Rotering en Tromp bij verschillende klanten langs gaan om kennis te maken. "De klant heeft altijd op nummer één gestaan bij ons", vertelt Rotering. "Het volledige personeel blijft gewoon in Harderwijk werken. Ik heb er vertrouwen in dat Tromp samen met het personeel de klant altijd goed zou blijven bedienen".

Hoewel Tromp zelf uit Zaandam komt, is Harderwijk wel bekend terrein voor hem: "Mijn zus woont in Zeewolde en mijn ouders staan daar ook vaak op de camping. We doen vaak een rondje Harderwijk als we er zijn. Maar ik kijk ernaar uit om ook met de klanten kennis te gaan maken, dan leer ik Harderwijk nóg beter kennen".

Multicopy Harderwijk

Adresgegevens

Lorentzstraat 39
3846 AV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-419086

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info