Marianne en Henk Timmer lanceren nieuw magazine Vrienden!

Na de top sport carriere van Marianne was het tijd voor een nieuwe uitdaging... En deze nieuwe uitdaging zit hem in het prachtige lifestyle magazine Vrienden! 

Het nieuwe magazine Vrienden is vandaag 29 maart officieel gelanceerd! 

In het bijzijn van familie en natuurlijk Vrienden is het nieuwe magazine door Peter Heerschop en Marianne Timmer gelanceerd. Harderwijkse Zaken mocht hier bij zijn. Een uitgebreid item hierover met niemand minder dan Marianne Timmer en Peter Heerschop ziet u in het volgende Harderwijkse Zaken Weekjournaal.
 

In de sport carriere van Marianne heeft zij prachtige hoogte punten mee gemaakt maar ook hele zware diepte punten heeft zij gekend. In de moeilijke tijden stonden er ook voor Marianne altijd Vrienden klaar om er voor te zorgen dat ze weer kon schitteren op het podium. Daarom spookte het idee van een magazine met als thema Vrienden al langere tijd door haar hoofd. 

Voor het magazine heeft Marianne meerdere colomnisten weten te strikken waaroder: Guus Hiddink, Peter Heerschop en Winston Gerschtanowitz. Zelf interviewt ze ook voor elke editie mensen met als thema 'Vriendschap'. Geen spijkerharde kruis verhoren maar het menselijke verhaal achter de persoon en natuurlijk wie hun vrienden zijn. 

Het Magazine Vrienden is in ruim 6400 winkels te verkrijgen. Dus op naar de Bruna, De Spar, Jumbo of Albert Heijn om dit magazine van de twee Hierdense te lezen.