Mammacare

Na een oncologische operatie zoals een – gedeeltelijke of volledige – borstamputatie, of een okselkliertoilet kunt u (uitsluitend op afspraak) bij Therapeutisch Centrum de Berekuyl in de winkel terecht voor producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie voor prothesedraagsters. Ook kunt u terecht wanneer u afwijkende maten heeft en/of te maken heeft met andere lichamelijke veranderingen.

Borstprotheses en aangepaste lingerie

De keuze voor een prothese hangt af van de medische ingreep die u heeft ondergaan, uw lichaamsvorm en uw persoonlijke voorkeur. In de winkel van de Berekuyl heeft u dan ook ruime keuze in verschillende soorten borstprotheses. Zo zijn er onder meer extra zachte, lichtgewicht protheses die speciaal ontwikkeld zijn voor de vrouw met een lymfeprobleem of schaalprotheses die weefseltekorten aan de onder- en zijkant van de borst corrigeren.

Zij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van borstprotheses en bijpassende lingerie en zijn SEMH-gecertificeerd voor het aanmeten van borstprothesen. U kunt in een vertrouwde sfeer en onder vakkundige begeleiding een juiste keuze maken uit de diverse protheses (voor dagelijks gebruik, sport- en zwemprotheses), prothese-bh’s en oedeem-bh’s. Deze kledingstukken zijn zo gemaakt, dat ze uw lichaam een natuurlijke vorm geven.

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info