Malik Azmani op weekmarkt in Putten

Malik Azmani heeft woensdag een bezoek gebracht aan de weekmarkt in Putten. Na een warme ontvangst door lokale liberalen ging hij in gesprek met marktkooplieden en klanten over actuele onderwerpen. 

Malik Azmani is nu nog TweedeKamerlid voor de VVD. Geboren en getogen in Heerenveen als zoon van een Friese moeder en Marokkaanse vader is de ervaren volksvertegenwoordiger gekozen tot VVD lijsttrekker voor de verkiezingen van het Europees Parlement, die op 23 mei zullen plaatsvinden.

Jaren geleden kwam hij met het voorstel om de enorme instroom van asielzoekers uit Afrika op te vangen in hun eigen regio, is inmiddels Europees beleid geworden. De migratie onder controle moet en zal lukken, is een belangrijk thema in zijn missie. Veel mensen spraken hun verontrusting uit over de steeds groter wordende invloed van Brussel. Ook spraken ze hun waardering uit voor het luisterende oor van de liberale volksvertegenwoordiger.  
 
Aan het eind van het bezoek aan Putten heeft Malik Azmani de studio van Veluwefm bezocht. Daar zetten  hij Bas Tempels in het zonnetje voor zijn vrijwillige inzet bij Veluwefm. Bas Tempels presenteert al jaren iedere werkdag tussen 7 en 12 uur zijn programma “de wereld wordt wakker” en levert daarmee een belangrijke bijdage aan de samenleving. De presentator ontving van Malik Azmani een vaasje.