Maar liefst 2 events op stapel bij Auto Flevo

Zowel voor Audi als voor Volkswagen hebben we exclusieve introducties en daar kunt u bij zijn. Bent u benieuwd naar de nieuw A6 Limousine of past de nieuwe Volkswagen Touareg helemaal bij u? Lees dan snel verder voor meer informatie over de events.

Introductie nieuwe Volkswagen Touareg

We pakken het feestelijk aan op 27 juni a.s. Onder het genot van een hapje en een drankje, zorgen we voor de presentatie van de nieuwe Volkswagen Touareg. Dat is nog niet alles, want we maken de avond nog specialer met de komst van Bram Moszkowicz.

Om u op de hoogte te houden van het event hebben we uw aanmelding nodig. U kunt uw gegevens achterlaten via dit formulier: 
  • Datum: 27 juni 2018
  • Aanvang: rond 19.00u
  • Locatie: Auto Flevo Harderwijk – Volkswagen Showroom 

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie.

Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix led koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe Touareg klaar voor de toekomst.
INTRODUCTIE VOLKSWAGEN TOUAREG Auto Flevo Harderwijk
 

Introductie nieuwe Audi A6 Limousine

De achtste generatie A6 is opnieuw zijn tijd vooruit. Naast het volledig vernieuwde design komt dit naar voren in de innovatieve systemen die zijn ontwikkeld voor de nieuwste Audi modellen. Ontdek bijvoorbeeld het volledig vernieuwde bedieningsconcept met de Audi virtual cockpit en het naadloos geïntegreerde MMI-systeem met touch response. Zo is vooruitgang in zowel het interieur als het exterieur zichtbaar.

Bent u ook klaar voor de toekomst?

Dit is het moment om alle mogelijkheden van de Audi A6 als eerste te ontdekken op zaterdag 9 juni a.s. Vanaf 13.00u heten wij u van harte welkom in onze showroom.
  • Datum: 9 juni 2018
  • Aanvang: vanaf 13.00u
  • Locatie: Auto Flevo Harderwijk – Audi Showroom
Bent u verhinderd op deze datum, dan kunt u vanaf begin juli de nieuwe Audi A6 Limousine in onze showroom ontdekken.

Nieuwe Audi A6 Auto Flevo Harderwijk