Maak een afspraak bij onze mammacare-adviseur voor al uw vragen over borstprotheses, lingerie en compressie-hulpmiddelen!

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, oedeem, oncologie en kinderfysiotherapie. 

Naast de verschillende therapieen en het opleidingscentrum beschikt de Berekuyl over een winkel waar (uitsluitend op afspraak) diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen.

Borstprotheses, aangepaste lingerie en badkleding

Bij de keuze voor een borstprothese komt heel wat kijken. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren in het kiezen van borstprotheses en bijpassende lingerie. Wij zijn SEMH gecertificeerd in het aanmeten van borstprotheses. U kunt in een vertrouwde sfeer onder vakkundige begeleiding een juiste keuze maken uit diverse protheses, protheses-bh's, oedeem-bh's en badkleding. De kledingstukken zijn zo gemaakt dat ze uw lichaam een natuurlijke vorm geven.

Een (eerste) borstprothese

De keuze voor een borstprothese hangt onder andere af van de lichaamsvorm, de medische ingreep die u hebt ondergaan en uw persoonlijke voorkeur.  De Berekuyl heeft veel verschillende soorten protheses. Zo zijn er onder andere protheses die in de bh gedragen kunnen worden, maar ook plakprotheses die door middel van een contactlaag op de huid kleven, extra zachte lichtgewicht protheses die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen met een lymfeprobleem of schaalprotheses die weefseltekorten aan de onder- en zijkant van de borst corrigeren.

De kosten voor het aanschaffen van uw prothese kunnen in de meeste gevallen gedeclareerd worden bij uw verzekeringsmaatschappij. Met alle verzekeringsmaatschappijen hebben wij een contract. Wij declareren uw kosten bij de zorgverzekeraar.
 

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info