Lucelle Deneer verkozen tot Leraar van het jaar 2018-2019

Lucelle Deneer, docent maatschappijleer op de afdeling vmbo van Christelijk College Groevenbeek, is zaterdag verkozen tot ‘Leraar van het jaar 2018-2019' in de categorie voortgezet onderwijs. 

Ze ontving deze prijs uit handen van onderwijsminister Arie Slob. De uitslag is bekend gemaakt op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de Jaarbeurs in Utrecht.

De minister voerde de spanning flink op door eerst het juryrapport voor te lezen. Slob vertelde de volle zaal dat bij Deneer het plezier voorop staat. ,,Opgeven is voor deze docent geen optie. Ze inspireert en enthousiasmeert en ze is het schoolvoorbeeld van een 'leven lang leren'. 
Lucelle Deneer werd genomineerd van in totaal achthonderd aanmeldingen. Zij dankt de nominatie aan haar enorme passie voor het onderwijs en de betrokkenheid bij de vmbo-leerlingen.

Zij zou graag als ‘Leraar van het jaar’ een ambassadeur van het vmbo willen zijn om de samenleving te overtuigen dat het vmbo een prachtige basis vormt voor het waarmaken van je ambities.

Lucelle Deneer lerares Groevenbeek Ermelo