Loopt uw voorbereiding voor de Kerst al op rolletjes?

Met de feestdagen voor de deur is het zaak om u goed voor te bereiden en alles op tijd in huis te hebben. Voor een geslaagde Kerst bent u bij Electro World Harderwijk aan het juiste adres.

Of u nu gaat gourmetten of een heerlijk stoofgerecht gaat bereiden voor alle juiste producten kunt u bij Electro World Harderwijk terecht

Als dealer van Crockpot, de nummer 1 op het gebied van Slow Cookers. Een Crock-Pot slowcooker is een toverpotje met stekker, dat zeer geleidelijk en secuur gerechten gaart. Aanbakken of overgaar koken is niet mogelijk! Door de langdurige, geleidelijke verhitting in de slowcooker krijgt bindweefstel een geleiachtige samenstelling waardoor het vlees veel malser wordt. De Crock-Pot slowcooker is niet alleen je vleesspecialist! De relaxte bereidingswijze is een openbaring voor het maken van al jouw gerechten. Risotto, groente, vis, saus, cake, bouillon.

Kijk op www.electroworld.nl voor de aanbiedingen. Nu met een gratis kookboek. Zo zorgen zij ervoor dat uw feestdagen op rolletjes loopt. Mooi voor elkaar!

Helaas moeten zij hun deuren weer sluiten, uiteraard blijven zij gewoon open zodat u als consument een product kan bestellen en deze dan kan afhalen in de winkel. Ze blijven bezorgen en installeren en ook voor service kunt u terecht bij Electro World Harderwijk.

Bestellen is heel eenvoudig. Bel naar de winkel voor product advies en bestellingen: 0341-230768 of stuur een email naar [email protected]. Ook is het mogelijk om via Teams een adviesgesprek in te plannen.

Ook is het mogelijk artikelen online te bestellen en af te halen in de winkel, en kunt u het uiteraard ook door hen laten bezorgen. Kijk op www.electroworld.nl voor ons zeer uitgebreide assortiment.

Tevens is Electro World Harderwijk een DHL servicepunt dus van maandag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur kunt u uw pakket ophalen of brengen. Mooi voor elkaar!

Slowcooker Electroworld Harderwijk
Electroworld Harderwijk
Electroworld Harderwijk