Loop mee met de 40e editie Halve Marathon Harderwijk 2020

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voor de 40e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. Ben je dit jaar ook 40 jaar geworden? Vier dan samen met ons de 40e editie en jouw 40e verjaardag met ons en maak er een bijzonder sportief jaar van. 

Voorinschrijven kan tot 22 februari 2020! Schrijf je je in bij de voorinschrijving? Dan kun je een speciaal running shirt van deze 40e editie bestellen voor € 15,-. Ook de medaille is een bijzondere uitgave.

Genoeg redenen om mee te doen en juist bij deze speciale editie een pr te lopen op de afstand die bij jou past. En als je meeloopt, dan draag je ook een steentje bij aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

De start en finish zijn opnieuw aan de Beneluxlaan in de wijk Slingerbos, al weer voor het 4e jaar op rij. Er wordt gelopen over een gecertificeerd en bovendien snel parkoers.  De afstanden zijn naast de halve marathon, 10 km, 5 km (vanaf 12 jaar) en voor de kinderen tot en met 12 jaar, de Kidsrun. De Broekhuis Halve Marathon Harderwijk is ook dit jaar onderdeel van het Rabobank Randmerencircuit. Dit is een hardloopcircuit dat gehouden wordt in Harderwijk, Ermelo, Putten, Bunschoten en Nijkerk. Harderwijk is de eerste loop van de vijf lopen. Voor meer informatie, kijk op de website www.randmerencircuit.nl

Doe mee! Schrijf je in en we zien je graag bij de start van de 40e editie op 14 maart 2020 bij de Broekhuis Halve Marathon in Harderwijk! Kijk voor informatie op www.halvemarathonharderwijk.nl