Lokale vacatures week 9 Harderwijk en Hierden

Elke week brengen wij de nieuwste lokale vacatures onder de aandacht op Harderwijkse Zaken. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacature medewerker cursistenadministratie en receptie

Als medewerker cursistenadministratie en receptie verzorg je samen met een ervaren collega de cursistenadministratie. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature enthousiaste interieurspecialisten en verkoopmedewerkers

Ben jij iemand met veel passie die graag mensen adviseert? Dan is dit je kans om onderdeel te worden van ons team. Dit is niet zomaar een woonwinkel, maar een outlet - experience woonwinkel! Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Helpende (+) Zorg & Welzijn Niveau 2

Als helpende verleen je de basiszorg. Je werkt op verschillende locaties in de wijk en/of bij een zorginstelling. Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor cliënten en mantelzorgers. Je draagt samen met het team bij aan een prettige woonsfeer. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Medewerker schoonmaak

Je gaat werken in een klein en hecht team en wordt aangestuurd door de voordame. Ervaring in de schoonmaak is niet nodig, je collega’s willen het je graag leren! Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de bungalows en overige vertrekken op het park. Bekijk hier de hele vacature.

Bekijk hier alle vacatures