Lokale vacatures week 5 Harderwijk en Hierden

Elke week brengen wij de nieuwste lokale vacatures onder de aandacht op Harderwijkse Zaken. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacature monteur of leerlingmonteur (40 uur per week)

Door deze focus zijn we uitgegroeid tot een van de best presterende bedrijven op dit terrein in Nederland. En daar zijn we trots op.Zet jij net dat stapje extra, wil je altijd beter presteren en ga je voor de hoogste kwaliteit? Dan is Autotaalglas Harderwijk op zoek naar jou. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature gastheer/gastvrouw op kleinschalig tankstation (16 uur per week)

Momenteel is de volgende vacature beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je solliciteren? Dan kun je nu direct reageren. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature junior accountmanager businesspoint

Ben jij een commercieel talent met ambities? Ben jij leergierig en er klaar voor om je carrière een boost te geven? Kom dan bij ons werken als Junior Accountmanager Businesspoint! Bekijk hier de hele vacature.

Vacature monteur of 1e monteur elektotechniek

De werkzaamheden bestaan uit: Het installeren, aanpassen en onderhouden. Enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Het bezit van rijbewijs B. Bekijk hier de hele vacature.


Bekijk hier alle vacatures

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info