Lokale vacatures week 13 Harderwijk en Hierden

Elke week brengen wij de nieuwste lokale vacatures onder de aandacht op Harderwijkse Zaken. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacature voorman Harderwijk

Je zorgt voor de planning van mens en materiaal en zorgt ervoor dat werkzaamheden volgens opdracht worden uitgevoerd.Daarnaast communiceer jij actief met de opdrachtgever en handel je meldingen zelfstandig af. Ook werk je mee in het onderhoud, (en in beperkte mate) aanleg van groenvoorzieningen van gemeenten, bedrijven en instellingen. Je rapporteert aan de Uitvoerder/Projectleider. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Leerling Groenvoorziening (BBL)

Ook aanleg van daktuinen en dakbegroeiing behoort tot onze specialiteit. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.Onze medewerkers werken vanuit een aantal vestigingen in geheel Nederland. Wij zijn voor onze vestigingen in Harderwijk, Eelde, Diepenveen, Almere, Arnhem en Rhoon altijd op zoek naar BBL’ers. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Stratenmaker omgeving Harderwijk

Als stratenmaker voer je alle bestratingswerkzaamheden uit die in onze groenprojecten voorkomen. Je kunt hierbij denken aan het opmeten en uitzetten van werk, grondwerk, egaliseren, leggen en opbreken van bestrating en het op maat zagen van stenen, tegels en trottoirbanden. Ook het stellen van kantopsluitingen en kolken en het uitvoeren van reparaties behoren tot de werkzaamheden. Bekijk de hele vacature.

Vacature Trainee Uitvoerder

Onder begeleiding van een ervaren mentor ga jij meelopen en leer jij hoe je projecten aanstuurt. Hoe je mensen en materiaal effectief inzet op projecten. Je let daarbij op veiligheid, rendement en kwaliteit. Je leert hoe je een projectadministratie opzet en hoe je deze kunt bewaken. Je wordt de spil tussen de opdrachtgever en de organisatie. Je krijgt al werkend bij SIGHT de gelegenheid jezelf te ontplooien met als doel door te groeien naar de functie van uitvoerder. Bekijk de hele vacature.

Bekijk hier alle lokale vacatures.