Lokale vacatures Harderwijk

Hierbij brengen wij de nieuwste lokale vacatures onder de aandacht op Harderwijkse Zaken. Bekijk hieronder de vacatures.

Financieel Medewerker (16-20 uur)

Ervaren financieel medewerker voor 16/20 uur per week en het liefst verdeeld over 4 of 5 ochtenden voor onze woonwinkel FIRA WONEN.  Bekijk hier de vacature.

Verkoopmedewerkers en/of interieurstylisten (parttime en fulltime)

Door de explosieve groei van FIRA WONEN zijn wij op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers en/of interieurstylisten (parttime en fulltime). Daarnaast zijn wij op zoek naar parttimers voor de weekenden. Wil jij werken in een gezellig team en geïnspireerd worden door onze passie! Bekijk hier de vacature.

Vacature zelfstandig werkend kok, verkoopster, medewerkster huishoudelijke dienst

Kom ook bij Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg aan boord als één van de Vistoppers. Bekijk hier de vacature.

Vacature Junior Commercieel Assistent

De Hypotheker Harderwijk zoekt een enthousiaste junior commercieel assistent voor 16-20 uur per week (beschikbaarheid op woensdag en vrijdag is een vereiste). Bekijk hier de vacature.

Vacature hulpmonteur (40 uur) Ambiance Zonwering Harderwijk Ermelo

Ambiance Zonwering Harderwijk-Ermelo heeft de afgelopen 15 jaar een bekende naam opgebouwd in Harderwijk en omgeving. Alles op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken en meer vind je bij ons in het assortiment. Met onze vakmensen staan wij altijd klaar voor de klant en leveren wij voor iedere situatie een passende oplossing. Bekijk hier de vacature.

Vacature binnendienst medewerker verzekeringen m/v (24 tot 40 uur)

Wij zijn Schutte Financieel Advies uit Harderwijk, een lokaal en onafhankelijk assurantiekantoor dat actief is op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen. Wij vinden goede service en persoonlijk contact met onze relaties erg belangrijk. Daarbij stellen wij het belang van onze klanten voorop. Bekijk hier de vacature.