Locatiemanager multifunctioneel centrum De Roef (38 uur)

Deze nieuwe functie - op een plek die volop in ontwikkeling is - biedt jou de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan het opnieuw op de kaart zetten van ons wijkcentrum.

Niet alleen ben je verantwoordelijk voor jouw team en het reilen en zeilen van de dagelijkse gang van zaken

Met jouw werkervaring in de horecabranche weet jij zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Samen met jouw team van horecamedewerkers ben je verantwoordelijk voor de catering, horeca en facilitaire zaken én zorg je ervoor dat de locatie en de zalen er altijd pico bello uitzien. Jij weet met jouw organisatietalent de reserveringen en verhuur van onze ruimten, aan zowel verenigingen en stichtingen als aan het bedrijfsleven, in goede banen te leiden. Daarnaast ben je in staat bruggen te slaan tussen de verschillende aanbieders en hun aanbod van activiteiten. Daarmee zet jij De Roef, als ontmoetingsplek en culturele broedplaats, weer op de kaart.  
 
Stichting multifunctioneel centrum De Roef - onderdeel van MFC Harderwijk - is van oorsprong een wijkcentrum in de wijk Stadsweiden. Hier draait alles om het creëren van een laagdrempelige omgeving, binnen én buiten. De Roef biedt ruimte aan verenigingen en stichtingen op het gebied van sport, muziek en cultuur. Maar ook het bedrijfsleven kan hier terecht voor het huren van ruimte.  Voor mensen uit de wijk is De Roef een ontmoetingsplek. Een gastvrije ruimte voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kop koffie of thee met eigengemaakte koek, of een drankje aan de bar. Ook een volledig verzorgd (lunch)buffet behoort tot de mogelijkheden. 
 
In 2021 starten we met de bouw van een nieuwe, moderne accommodatie. Een unieke plek waar, naast verenigingen, ook gezondheidscentra en zorg en welzijnsorganisaties samenkomen. Door de combinatie met ontmoeting is er in De Roef voor iedereen iets te vinden.   

MFC Harderwijk heeft twee locaties: De Roef en De Kiekmure.  

Samen is beter
Waar bij andere bedrijven de functie van locatiemanager vaak een solo-functie is, is dat bij multifunctioneel centrum De Roef anders. Bij ons werk je samen met een team van 7 toegewijde collega’s, die elke dag hun best doen onze gasten met een glimlach weer de deur uit te laten gaan. Er is een ontspannen en ongedwongen werksfeer in het team. Jouw collega’s vinden kwaliteit, netheid en een flexibele werkhouding richting onze klanten belangrijk, net als jij. 
 
Dit ga je doen
 • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van alle werkzaamheden in De Roef.
 • Je geeft leiding aan het team van horecamedewerkers en draagt zorg voor de personeelsplanning.
 • Je verzorgt - samen met jouw team - de catering, horeca en facilitaire zaken, waaronder het netjes houden van de zalen en de locatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de reserveringen van de zalen en vergaderruimtes.
 • Je geeft inhoudelijk en deskundig advies aan nieuwe en bestaande klanten.
 • Samen met jouw team werk je continu aan een hoge klanttevredenheid. 
Jouw talenten
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de horecabranche.
 • Je bent commercieel zonder daarbij de individuele behoefte van de klant uit het oog te verliezen.
 • Van nature weet je mensen te verbinden.
 • Verandering schrikt jou niet af.
 • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van relevante certificaten zoals SVH en BHV of je bent bereid deze te behalen.  
Dit krijg je van ons
 • Brutomaandsalaris van max. € 3.625,- (schaal 9)
 • Goede pensioenregeling
 • Telefoon van de zaak
 • Mogelijkheden om te ontwikkelen 
Solliciteren?
Jij bent klaar voor verandering! Laat jouw talenten zien in deze dynamische functie bij De Roef.  
 
Reageer vóór 12 juni, want dan sluit de vacature. Jouw motivatiebrief en CV stuur je naar Erik Vervoorn via erikvervoorn@mfcharderwijk.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 16 juni. Handig om vast rekening mee te houden. Vragen over De Roef en/of deze vacature? Neem contact op met Erik Vervoorn.