Lions Boekenmarkt in oude Bieb Harderwijk op 18 november

Met Sinterklaas in aantocht is het goed om nu al op je gemak naar cadeautjes op zoek te gaan, bijvoorbeeld naar een leuk boek.

Op 18 november kan iedereen van 10 -13 uur weer terecht bij de boekenmarkt in de oude bibliotheek aan de Academiestraat in Harderwijk.

Duizenden boeken, vaak nieuw of zo goed als nieuw, gesorteerd naar categorie ( literatuur, (streek)romans, science fiction, kinderboeken, geschiedenis, kookboeken, gezondheid, religie, enz.), wachten op een nieuwe lezer.

Te koop voor 1 eurootje per stuk. Pockets 5 voor 1 euro. De opbrengst komt ten goede aan de jaarlijkse boottocht voor ouderen, georganiseerd door de Lions Club, en andere culturele en sociale doelen in de regio. Zaterdag 28 oktober jl. hebben ruim honderd ouderen weer van d boottocht kunnen genieten.

Tijdens de openingsuren van de boekenmarkt kunt u uw overtollige boeken inleveren. Lukt dat niet, mail dan [email protected], zodat ze opgehaald kunnen worden. Er worden veel boeken verkocht dus steeds is nieuwe aanvoer wenselijk.