Lions Boekenmarkt Boven in de Bieb

Lions Boekenmarkt Boven in de Bieb op 4 januari Ook in het nieuwe jaar gaan we door. Zoals iedere eerste en derde zaterdag van de maand kan men ook op 4 januari weer terecht in de voormalige bibliotheek aan de Academiestraat in Harderwijk.

Openingstijd van 10.00 - 13.00 uur. Vele duizenden boeken zijn te koop voor 1 euro (pockets 5 voor 1 euro). Je vindt er de prachtigste boeken. Daarnaast kan men veel bijzondere boeken vinden die voor een paar euro meegenomen mogen worden.

De boeken zijn gesorteerd naar categorie. Er is keus voor iedereen. Ook veel DVD’s en CD’s zijn te koop. Voor de jongeren is een speciale kinder- en jeugdafdeling ingericht. De prijzen voor deze boeken zijn € 0,50. Wie overtollige boeken kwijt wil, kan deze tijdens de openingsuren afgeven. Of mailen naar [email protected]. Dan worden de boeken opgehaald. Ook voor nadere informatie kan men terecht bij dit e-mailadres.

De opbrengst van de boekenmarkt komt volledig ten goede aan de jaarlijkse boottocht voor ouderen, georganiseerd door de Lionsclub Harderwijk en aan andere culturele en sociale doelen in de regio.