Ligtwerk - Verlicht uw werk

Als ondernemer doe je alles wat er bij ondernemen komt kijken. Behalve je vak uitoefenen moet je ook ondernemen, de administratie op orde hebben en de communicatie naar je doelgroep onderhouden. Ligtwerk kan uw werk verlichten op al deze nevenactiviteiten. Een snelle, doeltreffende en betaalbare oplossing!

Frances de Ligt: ‘ik bedien eigenlijk twee doelgroepen. De zzp’ers, die te weinig tijd voor deze zaken hebben of het gewoon vervelend werk vinden en bedrijven die kampen met pieken in hun administratieve werk of een organisatorische klus willen uitbesteden.’

Tijdens haar twintig jaar werk op een reclamebureau, heeft ze veel ervaring opgedaan in de boekhouding, officemanagement, personal assistance en trafficmanagement. ‘Het werk was heel veelzijdig, alle ondersteunende werkzaamheden lagen bij mij. Er voor zorgen dat de specialisten zich konden focussen op hun ‘corebusiness’. Dat is eigenlijk waar ik als zelfstandige ondernemer mee verder ben gegaan. Ondernemers verlichten van hun nevenactiviteiten, zodat ze meer kunnen excelleren op hun vakgebied,’ aldus Frances.

Zzp’ers kunnen bij Ligtwerk terecht voor hun boekhouding, hulp bij ontwikkelen en bijhouden van website en (online) communicatiemiddelen en algemene administratieve regelzaken.

Bedrijven kunnen Ligtwerk inschakelen voor tijdelijke ondersteuning van de administratie- en communicatieafdeling, of voor het organiseren van een open dag/presentatie/beurs. Dit kan tijdens piekperiodes maar ook bij ziekte, verlof, of voor een paar uur per week als extra ondersteuning.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend persoonlijk kennismaken? Frances de Ligt is bereikbaar op: 06-30618851 - info@ligtwerk.nl. Of kijk op de website: www.ligtwerk.nl.
 
Francis Ligt
Frances de Ligt laat met Ligtwerk ondernemers excelleren op hun vakgebied.

Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk

Adresgegevens

Nobelstraat 31
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-430222 / 06-22558692

Meer info