Leuke middag voor lintjesdragers

Het gemeentebestuur nodigt alle in Harderwijk of Hierden wonende personen met een Koninklijke onderscheiding of de Erepenning, Erespeld of Harderwijker Speld uit voor de tweejaarlijkse ontmoeting. Deze vindt plaats op de dag van de ‘lintjesregen’, vrijdag 26 april vanaf 14.45 uur en wordt georganiseerd door het Comité gedecoreerden.

Deze keer verzorgt Johan Hijnberg de traditionele Harderwijk-lezing, onder de titel ‘Stad, spiegelstad, het DNA van Harderwijk’

De middag wordt hierna opgeluisterd met een kort pianoconcert door een talentvolle 'nieuwe Harderwijker', Olivier Muheka.
Burgemeester Jeroen Joon ontvangt u met veel plezier vanaf 14.45 uur in de raadzaal in het stadhuis. Om 15.00 uur begint het programma. Naast de lezing en muziek is tot half vijf volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

Het Comité Gedecoreerden (Govert van der Boom, Jan Elgersma, Matty Moggré en Monique Zuijdwijk) vraagt gedecoreerden zichzelf en hun (eventuele) partner uiterlijk maandag 22 april aan te melden via [email protected] of 0341-411911.