​Les in de bioscoop van Kok Experience

Leerlingen van het Morgen College krijgen vanaf vandaag les in de bioscoopzalen van Kok Experience. De komende weken zullen 130 leerlingen van de klassen 3 en 4 les krijgen in de bioscoop. "Uniek", aldus Gert Vasse van het Morgen College.

“In de voorjaarsvakantie kregen we te horen dat we open mochten. Toen zijn we gaan denken hoe we het beste zo veel mogelijk leerlingen naar school kunnen laten gaan."

Op onze school bij het Westeinde is er te weinig ruimte om coronaproof les te kunnen geven. Zodoende kwam het idee om aan Kok Experience te vragen of zij ons konden helpen”.

“Wij hebben veel ruimte in de bioscoopzalen”, vertelt Chris Kok van Kok Experience. “Ook zijn de gangen allemaal redelijk breed waardoor de leerlingen de anderhalve meter kunnen waarborgen. Toen Het Morgen College ons benaderde zijn we gelijk aan de slag gegaan”.

Gewoon les volgens het lesrooster
Hoe gaat een schooldag bij Kok Experience eraan toe? “De leerlingen hebben gewoon les volgens het normale lesrooster”, vertelt Vasse. “Ze komen naar Kok Experience en krijgen dan les in de bioscoopzalen met de hele klas. De leraren vliegen heen en weer. De pauzes zijn allemaal buiten. Er zijn picknicktafels buiten gezet en in de parkeergarage. Zo kunnen de leerlingen uit elkaar zitten en buiten is de ventilatie goed”.

Uniek
Vasse: “De familie Kok denkt zo goed met ons mee. Ik hoef maar iets te zeggen en ze lossen het al op. Zo was ik afgelopen weekend ineens aan het twijfelen over de picknicktafels buiten. Ik dacht ineens, wat nou als het regent? Toen kwamen zij met de oplossing om een deel van de picknicktafels in de garage te zetten en vanochtend stond het al helemaal klaar. Echt uniek”.

Bekijk ook de video!
Meer zien van dit unieke project? Kijk dan de onderstaande video!


 
 

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info