Leonie's Piercingshop en Fit20 vestigen zich aan de rand van de binnenstad in Harderwijk

Leonie’s Piercingshop, opgericht in 2008 te Nunspeet, werd de afgelopen 9 jaar gerund vanuit huis.  Door de groeiende klandizie en het brede assortiment aan sieraden werd het tijd voor een nieuwe locatie. 

‘Precies op de dag van mijn 12,5 jarig jubileum van de shop, kreeg ik te horen dat ik het pandje aan Bleek 2 kreeg, dus dat was wel meant to be.’ vertelde Leonie

Zij heeft deze kans met beide handen aangegrepen en heeft De Bleek 2 omgetoverd tot een mooie piercingshop.

Bij Leonie’s Piercingshop staat de klant op nummer 1. Alle piercings worden gezet op afspraak, zodat Leonie alle aandacht heeft voor de klant en de piercing. Het is dan niet mogelijk voor klanten om binnen te lopen. Hiervoor organiseert Leonie af en toe een open (mid)dag. Op haar website en in de shop kunt u hier meer informatie over vinden. Uiteraard is het tussen haar werkzaamheden door voor iedereen mogelijk om haar shop te komen bezoeken.

Met het grote assortiment aan verschillende piercings en oorbellen is er altijd voor ieder wat wils die u ook via haar webshop kunt bestellen.

Leonie piercingshop

Fit20

In Harderwijk heeft fit20 haar deuren geopend op een prachtige nieuwe locatie aan de Kuipwal 43. “Wij zijn onwijs blij met onze nieuwe locatie aan de rand van het centrum in Harderwijk” vertellen Remi en Menno van fit20.

“We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken, fit20 laat zien dat dit ook anders kan” Bij fit20 train je 20 minuten per week, en dus heel makkelijk als een vast moment in te plannen in je week. Je traint onder begeleiding, hoeft geen cardio te doen, je transpireert niet tot nauwelijks waardoor omkleden of douchen naderhand niet nodig is en je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Remi en Menno zijn er klaar voor jullie te ontvangen! Vraag een gratis kennismaking aan via de website van fit20. Ook te bereiken via [email protected]. Tot snel!

Fit20 Harderwijk
 

Van den Brink Onroerend Goed

Adresgegevens

Horster-Engweg 5
3853 ME Ermelo

Telefoon

T. 0341-553143

Meer info