LEGO-middag in Harderwijk (Video)

Wanneer de R in de maand is, kunnen kinderen én volwassenen één keer per maand op zaterdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, naar hartenlust bouwen en spelen met LEGO in het Cluster Huis aan Lauwers 31A in Harderwijk. 

De LEGO-middag is één van de initiatieven die door Harderwijkers is opgestartHet Cluster Huis is van Uwoon en bestemd voor initiatieven uit de buurt. Een mooie plek midden in de wijk waar voor de kinderen die wonen in de Stromenwaard allerlei activiteiten worden georganiseerd.
 
LEGO-fans Simone Kiezebrink en Jinze de Vries begonnen in 2010 met de LEGO-middag in Het Cluster Huis. Omdat zij het bouwen en spelen met LEGO zo leuk vinden. De kinderen en ouders kwamen vervolgens vanzelf. Soms wordt gebouwd op basis van een thema en anders is het vrij bouwen, eigen fantasie of bouwen van tekening.

De eerstvolgende LEGO-middagen zijn op zaterdag 10 maart en 14 april. Kom ook! Iedereen van 0 tot 99 jaar is welkom, kinderen tot 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Een goed initiatief draagt eraan bij dat inwoners prettig samenleven in hun buurt, wijk of gemeente. Heeft u zelf goede ideeën, ziet u kansen, ervaart u knelpunten in uw wijk of wilt u zich inzetten voor uw wijk? Neem dan contact op met uw wijkmanager via www.harderwijk.nl/wijkmanagers. Harderwijk zijn wij Samen! Lees het volledige artikel op www.harderwijk.nl.