Leerwerkloket start loket over scholing en leerwerktrajecten

Heb je vragen over omscholing, bijscholing of leerwerktrajecten? Stel ze aan het Leerwerkloket. De medewerkers helpen en adviseren werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers over leren en werken. Naast de website stedenvierkant.leerwerkloket.nl start het Leerwerkloket in Harderwijk nu ook met een fysiek loket.

Elke dinsdag van 09.00 tot 12.30 uur kun je hier terecht. Het loket is te vinden in de Bibliotheek Noordwest-Veluwe, Havendam 56

Een leven lang ontwikkelen
Om langdurig en duurzaam actief te zijn op een snel veranderende arbeidsmarkt, is het van belang dat mensen zich een leven lang blijven ontwikkelen. De adviseurs van het Leerwerkloket voeren loopbaan-/arbeidsmarktadviesgesprekken, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, geven groepsvoorlichting en bouwen mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers.
 
Meer informatie
Het Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, ROC's en UWV, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Meer informatie vind je op stedenvierkant.leerwerkloket.nl.