Leerlingen uit de groepen 3 en 4 van basisscholen uit Harderwijk bezoeken Megaleuke Kookshow

In het kader van het Kunstmenu, dat Cultuurkust voor alle basisscholen in Harderwijk organiseert, bezoeken groepen 3 en 4 vanaf deze week de voorstelling Megaleuke Kookshow in de Catharinakapel.

In deze voorstelling van kleinkunstenaar Iwan Dam wordt aan de hand van ingrediënten een verhaal geïmproviseerd waarin de kinderen ook zelf meedoen. Een interactieve voorstelling waar het draait om proeven, ruiken, voelen, humor en fantasie. Toverballentoneel of plumpudding drama…

Afgelopen maandag waren Het Kompas, De Parel, Het Startblok, De Wegwijzer en De Delta de eerste scholen die meededen aan de Megaleuke Kookshow. En dat de leerlingen enthousiast waren was goed te zien. ´Het was een dolle boel´, aldus Alinde Hoeksma (Coördinator Cultuureducatie bij Cultuurkust), ´uit de hele zaal kwamen ideeën die door Iwan Dam meegenomen werden in de voorstelling. Zo is elk optreden uniek. Ik ben benieuwd wat de andere scholen voor inbreng hebben!´. 

De overige  basisscholen uit Harderwijk bezoeken de voorstelling de komende weken. De laatste voorstelling is op 14 maart in de Catharinakapel.