Leerlingen timmerman en monteur gezocht!

Ben jij geslaagd maar nog geen vervolg plannen? Werkis verder met werk is voor meerdere opdrachtgevers opzoek naar leerlingen, voor het vak timmerman en monteur. Misschien ben je wel toe aan een hele nieuwe uitdaging ook dan is deze vacature zeker geschikt, alle leeftijden worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. 

Harderwijk, 36 uur per week: Leerling timmerman (M/V)

Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Harderwijk zijn wij op zoek naar leerling timmermannen. Eén opdrachtgever is een klein timmerbedrijf met 3 medewerkers. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats. Een andere opdrachtgever is een bedrijf dat meer in de buitendienst acteert. Naar welke optie gaat jouw voorkeur uit?
Bekijk hier de volledige vacature.

Harderwijk, 36 uur per week Leerling monteur (M/V)

Heb jij weinig tot geen ervaring met het plaatsen van Cv-installaties, maar lijkt het je enorm interessant om hiermee aan de slag te gaan? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als leerling zal je geschoold worden tot volwaardig monteur. Tijdens je functie als leerling monteur word je door de ervaren monteur wegwijs gemaakt in het vak. Zo leer je alle kneepjes van het vak en word je klaargestoomd om in de toekomst zelfstandig aan de slag te gaan.
Bekijk hier de volledige vacature.

Ben jij enthousiast geworden door één van deze vacatures? Neem dan contact op met Werkis Harderwijk: 0341-745709