Leerlingen Morgen College vieren nieuwe schooljaar

Door Petronella van het Goor - Het kwik kwam woensdag niet boven de dertien graden uit en het was een beetje nat buiten, maar dat maakt de leerlingen van het Morgen College niets uit. (Bekijk de foto's).

Zij hadden die middag een Summer Festival. Met dj, lasgergamen, silent disco en een heuse rodeo-stier. Gelukkig paste het allemaal in de aula

Het Morgen College wilde samen met de leerlingen dit nieuwe schooljaar feestelijk beginnen. "De eerste weken zijn we vooral bezig geweest met het opzetten van de lessen en het aanwennen van de structuur. Ook voor de nieuwe brugklassers is dat belangrijk", zegt directeur Edwin Blok. Nu die eerste weken achter de rug zijn, mag de nieuwe start gevierd worden. Nu de versoepelingen weer wat meer toelaten, kan dat prima met een feestje.

"Leerlingen, ouders en docenten vinden het zo fijn dat alles weer 'normaal' is. Geen anderhalve meter afstand meer, de mondkapjes mochten de prullenbak in. Ook dat hebben we met het Summer Festival wel een beetje gevierd", aldus Blok.

Bekijk hier de foto's of klik op de foto om alle foto's te bekijken

Summer Festival Morgen College Harderwijk