Leef marathon Nunspeet

Op zaterdag 8 september 2018 wordt voor de 3e editie van de Leef (lopen-eten-en-fietsen) gehouden vanuit Vierhouten.

Wat is de LEEF marathon? Die staat voor Lopen Eten En Fietsen. Je gaat met een 2 of 3-tal een hele marathon afleggen, dus ruim 42 km.

Vind je de marathon te ver om met z'n tweeën te doen (bijvoorbeeld ieder 21 km) dan kun je voor de optie kiezen om de route met z'n drieën (bijvooerbeeld ieder 14 km) af te leggen. 3-tallen hebben 2 fietsers en 1 loper. Samen met een vriend(in), buurman/buurvrouw of een familielid wissel je elkaar tijdens de route bij toerbeurt af. Je bepaalt zelf wie er wanneer gaat lopen of fietsen. Er is geen tijdslimiet aan de marathon verbonden, plezier staat bij ons voorop. Kijk tijdens de route om je heen en je ziet de meest mooie en afwisselende landschappen. Onderweg krijg je om de 5 km een lekkernij bij een stop waar een vrijwilliger staat. Die lekkernij kun je ontspannen tijdens de stop opeten of voor onderweg meenemen. Dat is aan jezelf.

Dit jaar organiseren we het evenement voor de 3e keer. Er is gekozen voor een vernieuwde route door de mooie natuur rondom Nunspeet en Vierhouten waarvan 50% van de route onverhard is. Vorige edities waren 100% verhard. Een ATB/mountainbike is een must! Startpunt is wederom hotel-restaurant de Vossenberg in Vierhouten. In tegenstelling tot voorgaande jaren komen we nu na 25 km van de route langs de Vossenberg waarna het 2e gedeelte langs een weer geheel andere route plaatsvindt, deze is 17 km. Op en top genieten dus. U wordt bij binnenkomst feestelijk binnengehaald door het "dweilorkest" van de plaatselijke Harmonie. Dit dweilorkest zorgt elk jaar weer voor een gezellige sfeer waarbij er na afloop nog heerlijk kan worden nagepraat en ervaringen worden uitgewisseld.

Reden genoeg om dit jaar (weer) mee te doen aan de LEEF marathon. U bent de hele dag onder de pannen en zult ervaren hoe geweldig dit evenement is! Wij hebben er als organisatie weer heel veel zin in!

 Zaterdag 8 september 2018

  • Start tussen 10.00 uur en 10.15 uur, finish voor 16 uur
  • Start en finish hotel restaurant de Vossenberg in Vierhouten
  • Leeftijd vanaf 16 jaar
  • 25 euro per deelnemer, vooraf inschrijven verplicht, incl singlet
  • Met 2 of drietallen afwisselend hardlopen en fietsen
  • Afstand ruim 42 km
  • Nieuw parcours: Ronde 1 25 km, ronde 2 17 km
  • Onderweg allerlei lekkernijen
  • Geen wedstrijdelement, plezier en ontspanning staan voorop!
  • Na afloop live muziek
Leef marathon Nunspeet