Leden Rabobank Randmeren verdelen € 60.000,- onder clubs

Bijna 20.000 leden van Rabobank Randmeren kunnen van 7 tot 24 maart 2016 stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. 

Met hun stem bepalen zij hoe een bedrag van € 60.000.- wordt verdeeld onder zo’n 150 verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Bunschoten.

Wat is de Clubkas Campagne?
Verenigingen zijn belangrijk in de lokale samenleving. De Rabobank investeert jaarlijks een deel van haar winst in de lokale samenleving. Verenigingen spelen hierin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne geeft de bank deze clubs een steuntje in de rug. Zo’n 150 clubs uit de regio voeren de komende weken actief campagne om zoveel mogelijk stemmen, en daarmee zoveel mogelijk geld voor hun clubkas, binnen te halen.  
 
Wie mag er stemmen?
Alle klanten die lid zijn van Rabobank Randmeren mogen stemmen. Zij ontvingen op maandag 7 maart een e-mail met een uitnodiging. Via deze mail kunnen zij stemmen op 3 verschillende clubs. Lid van Rabobank Randmeren, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neemt u dan contact op met de bank via [email protected] of (033) 46 75 500.

Meer weten?
Op www.rabobank.nl/randmeren en www.twitter.com/raborandmeren leest u meer over de Clubkas Campagne. Op woensdag 30 maart maken we bekend hoeveel geld de deelnemende clubs ontvangen.