Lavar Laserontharing Harderwijk houdt feestelijke opening op 10 september 2016

Nooit meer scheren, epileren of waxen? Lavar Laserontharing biedt dé oplossing!

Op 1 juli 2016 heeft Lavar Laserontharing in Harderwijk haar deuren geopend. De praktijk is gespecialiseerd in definitieve ontharing met behulp van de Soprano ICE Laser en werkt uitsluitend met gediplomeerd personeel.

Lavar Laserontharing is gehuisvest in het pand van “Schoonheidssalon De Verzorgerij” aan de Gelreweg 36 (3843 AN) in Harderwijk.

Hoe werkt de Soprano ICE Laser?

Met de Soprano ICE Laser is definitief ontharen mogelijk op een vrijwel pijnloze, veilige en zeer effectieve manier. Zo heeft 85% van de cliënten na 6-8 behandelingen geen haargroei meer op de behandelde plekken! Dit maakt dat de Soprano ICE Laser niet te vergelijken is met andere (oude) laser- en flitstechnieken, zoals de bekende IPL (Intens Pulsed Light) techniek. U kunt met de Soprano ICE Laser het hele jaar door veilig behandeld worden. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes en kent vrijwel geen herstelperiode. Verder heeft u voorafgaand aan de behandeling geen medicatie of voorbehandeling nodig en de behandelingstijd is (afhankelijk van het lichaamsdeel) relatief kort te noemen.

Opening

De feestelijke opening van Lavar Laserontharing vindt plaats op 10 september a.s. Tijdens de opening kunt u op een informele en prettige manier kennismaken met de praktijk en de gebruikte lasertechniek.

Daarnaast kunt u op deze dag profiteren van een zeer aantrekkelijke openingsactie: 50% korting op de eerste behandeling, geldig voor alle lichaamsdelen!

Dit allemaal uiteraard onder het genot van drankjes en lekkere hapjes. Bovendien hebben we voor de aanwezigen ook nog een leuke verrassing! U wilt deze dag toch niet missen?

Wij zien u graag op 10 september a.s.! Meld je aan via de facebookpagina
Lavar Laserontharing

Lavar Laserontharing Harderwijk