​LampenShopOnline verhuist naar de ‘oude Action’ in Harderwijk

LampenShopOnline gaat verhuizen! Vrijdag 31 januari kreeg Robert Lammers de sleutel van het pand waar eerder de Action gevestigd zat. “We zijn blij met onze nieuwe vestiging aan de Luttekepoortstraat. Door de centrale ligging hopen we dat de Harderwijkers ons nóg beter gaan weten te vinden." De verwachting is dat LampenShopOnline begin maart haar deuren kan open op de nieuwe vestiging aan de Luttekepoortstraat.

De verhuizing naar de binnenstad biedt volgens Robert een enorme kans om een grotere collectie aan te bieden. Het oude pand van de Action is namelijk vier keer zo groot als de huidige showroom op de Van Leeuwenhoekstraat. 

Ted van Haren van Vandenbrink Onroerend Goed: "Lampenshoponline groeide uit het jasje en was op zoek naar een nieuwe locatie. De familie Lammers heeft daarbij het oog laten vallen op de voormalige Action-winkel van Vandenbrink Onroerend Goed. Goede oppervlakte, prachtige zichtlocatie, kortom: voldoende aanleiding om serieus met elkaar in gesprek te komen. Die onderhandelingen liepen soepel en in no time was de huurovereenkomst een feit. Wij hebben veel vertrouwen in een langdurige samenwerking."

Bezoekers uit het hele land
LampenShopOnline trekt bezoekers vanuit het hele land. "Afgelopen week zijn er mensen uit Joure komen kijken. Ook zijn er mensen die hier heen rijden om te kijken en er gelijk een dagje winkelen in Harderwijk van maken, volgens Robert." Door de nieuwe vestiging willen we de mensen die van buiten Harderwijk komen een mogelijkheid bieden om er een leuke dag Harderwijk van te maken en daarnaast willen we juist de Harderwijkers laten zien dat er een prachtige winkel bij is in de binnenstad.

Nieuw assortiment
Momenteel is het team van LampenShopOnline nog druk bezig met de voorbereidingen van de verhuizing. Doordat deze winkel vier keer zo groot is dan onze huidige showroom, zijn we druk bezig met nieuwe leveranciers om te kijken naar een nieuw assortiment. "We houden nog even geheim met welke leveranciers we bezig zijn, maar wat we wel kunnen vertellen is dat we 11 kamers gaan maken met een compleet interieur. Het is de bedoeling dat iedereen het totale plaatje kan zien, van goede verlichting tot de beste meubels in de stijlen landelijk, modern en industrieel."

Alvast een kijkje nemen?
Wilt u zich alvast oriënteren? Kijk dan alvast op onze website www.lampenshoponline.com, laat je inspireren en verrassen door onze collectie meubelen en lampen. Onze showroom aan de Van Leeuwenhoekstraat 20-4 is ook gewoon geopend we verwelkomen je graag in onze showroom!

LampenShopOnline en Van den Brink Onroerend Goed Harderwijk

Van den Brink Onroerend Goed

Adresgegevens

Horster-Engweg 5
3853 ME Ermelo

Telefoon

T. 0341-553143

Meer info