LaLaLand festival

 LaLaLand festival Harderwijk vrijdag 29 en 30 mei 2015

Over Lalaland

Sinds 2012 kent Harderwijk een nieuw festival: LaLaLand Festival, een gratis toegankelijk avontuur voor oog en oor. Op LaLaLand Festival vind je op vier verschillende podia twee dagen lang niets anders dan muzikale top-acts en creatieve uitspattingen voor jong en oud. LaLaLand Festival is kleinschalig groots, onvervalst en door haar sterke lokale binding een kweekvijver voor jonge kunstenaars en een podium voor talentvolle ondernemers. Op LaLaLand Festival mag je kijken, luisteren, voelen en proeven maar vooral meedoen!

LaLaLand Festival is – en blijft – gratis toegankelijk voor iedereen. Om dat te kunnen realiseren is de organisatie van LaLaLand Festival volledig afhankelijk van de inzet van enkele honderden enthousiaste vrijwilligers en andere gulle gevers. Het idee is eigenlijk heel simpel: jij geeft en LaLaLand doet er wat mee. Dat varieert van manuren en materialen tot creatieve ideeën of een financiële bijdrage. Schuilt er in jou ook een festivaltijger en heb zin om je handen uit de mouwen te

steken en mee te helpen aan de opbouw van LaLaLand Festival? Meld je dan nu aan  of word fan van LaLaLand.

De productie van LaLaLand Festival is in handen van Stichting Underground Harderwijk , een vrijwilligersorganisatie die zich in Harderwijk bezig houdt met de organisatie van verschillende (gratis toegankelijke) culturele evenementen.
lalaland festival harderwijk
.
foto: Ton Pors