Lage rentes bieden kansen. Maar is de laagste rente ook altijd de beste?

En wist je dat de gemiddelde premie voor een overlijdensrisicoverzekering flink gedaald is? Verder besteden we aandacht aan subsidie voor energiebesparende maatregelen en kun je berekenen of je voldoende spaargeld hebt.

Actuele renteontwikkelingen 
Lage hypotheekrentes bieden kansen, omdat je dan minder betaalt voor je hypotheek. Dit is interessant als je wilt verhuizen, maar biedt ook mogelijkheden als je je hypotheek wilt oversluiten. Maar de laagste rente is niet altijd de beste rente voor jóu. Bij het kiezen van een hypotheek zijn ook de voorwaarden die je afspreekt, de rentevaste periode en je hypotheekvorm van belang. 

Wil jij weten wat de actuele rentestanden zijn? Vergelijk de actuele rentes

Daling premies overlijdensrisicoverzekeringen     
Uit onderzoek van MoneyView blijkt dat de premies van overlijdensrisicoverzekeringen nog steeds dalen. Sinds 2002 zijn de gemiddelde premies meer dan gehalveerd. Heb je in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten?
Dan kan het  interessant zijn om die opnieuw te bekijken. Lees verder

Bereken of er genoeg op jouw spaarrekening staat 
Hoeveel spaargeld heb je eigenlijk nodig om onverwachte uitgaven op te kunnen vangen? Kun jij het opvangen als je auto kapot gaat of je huis geschilderd moet worden? Lees verder

€100 mln voor energiebesparing in koopwoningen 
Het kabinet wil de energiebesparing in koopwoningen bevorderen en stelt daarom €100 miljoen ter beschikking. Hiervan wordt € 80 miljoen besteed aan een subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen in koopwoningen en een voorlichtingscampagne. De details van de subsidieregeling worden uiterlijk in de zomer bekend gemaakt. Lees verder

De Hypotheekshop Harderwijk

Adresgegevens

Markt 9
3841 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-411988

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 21.00 uur
Za 11.00 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info