Ladies’ Circle 47 N.W. Veluwe ondersteunt Marijn Fidder

Op donderdag 7 maart heeft de Ladies’ Circle 47 N.W. Veluwe Ladies' een cheque aan Marijn Fidder ter waarde van € 2.173,- overhandigd, zodat zij haar project ‘Stoute Cellen’ kan voortzetten.

De waarde van de cheque is de opbrengst van de filmavond die de Ladies’ op donderdag 31 januari in de Catharinakapel hadden georganiseerd.  

Marijn Fidder zet zich met hart en ziel in voor het project Stoute Cellen. Het doel is om een dierbare herinnering aan gezinnen met een kind met kanker mee te geven. Marijn fotografeert een jaar lang 15 kinderen met kinderkanker in hun dagelijks leven. Op school, tijdens behandelingen, in het ziekenhuis, maar ook thuis.

Deze foto’s worden voor elk gezin gebundeld in een fotoboek. Met dit fotoboek kunnen ze terugkijken op een heftige periode uit hun leven. Vanaf 22 maart gaat Marijn exposeren in het Stadsmuseum Harderwijk. Marijn maakt de fotoreportages kosteloos voor de gezinnen, maar heeft wel veel onkosten om dit project te realiseren en uit te voeren. Daarom heeft de Ladies' Circle er dit jaar voor gekozen om Marijn bij dit mooie project te ondersteunen. 

Ladies' Circle N.W. Veluwe is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Daarnaast is het een hele leuke club om in contact te komen met andere leuke en ambitieuze vrouwen met het hart op de juiste plaats! 

Overhandiging cheque aan Marijn Fidder Ladies Circle