Laatste kavels direct aan het water!

Op donderdag 20 juni aanstaande gaan de laatste 11 kavels aan het water in Waterfront in verkoop! Tijd: 19.30 -  21.00 uur

Locatie:  Ter plaatse van de kavels op het Noordereiland. (Entree Noordereiland is naast de entree van Jachthaven De Knar. Bij slecht weer vindt start verkoop plaats in de keet van Koopmans aan de Flevoweg.)

De kavels liggen aan de noordzijde van het Noordereiland, tegenover Jachthaven De Knar. Een fabelachtige plek. Vanuit uw achtertuin vaart u De Randmeren op. De grootte van de kavels varieert tussen circa 420 m2 en 535 m2. De prijzen zijn vanaf circa €440.000,- vrij op naam inclusief btw. (Dit betekent dat de prijzen zich in een bandbreedte boven en onder de circa prijs bevinden.)

Vanaf start verkoop zijn de exacte prijzen bekend en de kavelpaspoorten en het beeldkwaliteitsplan en het procesdocument gereed. Er geldt een inschrijftermijn van 2 weken. Daarna wijst Gemeente Harderwijk de kavels toe. De makelaar informeert vervolgens de belangstellenden over de toewijzing.