Laat vader voor Vaderdag genieten van het malste vlees

Bij ambachtelijk slager Peter Schiffmacher vind je de aanbiedingen van vlees van diervriendelijke opfok én de hoogste kwaliteit. Zoals een flinke T-bone van het Blonde d’Aquitaine-rund voor Vaderdag en het verrassend smaakvolle Kemper Landhoen: een biologisch gevoerde kip met veel vrijheid en een dubbellang leven. Voor de echte kenners en vleesliefhebbers: Entrecôte van het wereldberoemde Kagoshima Wagyu-rund!

3-Sterren Kemper Landhoen per kilo nu € 10,50

Laat alstublieft die druipende waterplofkuikens links liggen en kies bewust voor een echte scharrelkip. Het Kemper Landhoen is door de Dierenbescherming onderscheiden met de maximale score van drie Beter Leven sterren. Deze kippen krijgen royaal tijd om in alle rust op te groeien. Het plantaardige voer is voor 95 procent samengesteld uit biologische grondstoffen en draagt bij aan de uitzonderlijke smaak. Binnen hebben de hoenders veel meer ruimte dan in reguliere houderijsystemen en voldoende gelegenheid om rond te scharrelen in het strooisel en bovendien kunnen ze vrij uitlopen de buitenlucht in. Het resultaat: smaakrijk, sappig vlees, licht roze rood met een stevige bite!

T-bones van Blonde d’Aquitaine per 100 gram nu € 2,80

Mals, fijndradig en smaakvol, iets mager zelfs. Zo kun je het vlees typeren van het jonge runderras Blonde d´Aquitaine. In Zuid-Frankrijk zie je steeds meer van deze blonde runderen rondlopen. Fijnproevers waarderen het verse, malse vlees van deze sterke dieren. En op Vaderdag mag een T-bone bij een bbq of op de grill natuurlijk niet ontbreken. In speciale mooie Vaderdag-verpakking! 

Côte de boeuf van Simmentaler per 100 gram nu € 2,20

Simmentaler runderen met hun geelachtige tot roodbonte vacht en een witte kop zie je veel grazen in de Duitse en Oostenrijkse Alpen. Het vlees van de Simmentaler heeft een mooie vetbedekking, fijne structuur en een goede vetmarmering. De runderen zijn minimaal drie jaar oud en hebben tweemaal gekalfd. Door deze combinatie ontstaat karaktervol vlees dat zich kenmerkt door een dieprode kleur en sappige smaak. Vooral de côte de boeuf is erg zacht en bijzonder smaakvol.

Voor wie liever côte de boeuf wil proberen van het Blonde d’Aquitaine-rund: Dat kan! Net zo lekker en voor dezelfde prijs.

Black Angus Rib Eye 100 gram nu € 3,20

Slager Peter: ‘Dat dit vlees zó mals en lekker is, komt omdat de dieren in alle rust en diervriendelijk zijn opgegroeid en tenminste 120 dagen gevoerd met graan. Daardoor is het vlees prachtig gemarmerd. De fijne lijntjes vet smelten tijdens het verhitten op de barbecue, op de grill of in de pan en geven een geweldige smaakbeleving. Wel even kort laten nagaren; dan smaakt het nóg malser en sappiger!’

Kagoshima Wagyu Entrecôte                                                     

De uitgebalanceerde voeding zorgt er voor dat het vlees van de Kagoshima Wagyu runderen een fantastisch lekkere smaak krijgt; licht rokerig als je het grillt en ongelooflijk zacht. Slager Peter: “Dit is het allerlekkerste vlees dat ik ken. Wie het voor het eerst eet, weet niet wat hem of haar overkomt! De fijne lijntjes vet smelten tijdens het verhitten, dus ideaal voor de BBQ. Ik heb woensdag 17 juni een beperkte hoeveelheid geleverd gekregen, dus de liefhebbers moeten zich ervoor inschrijven. Wees er dus op tijd bij!”

Alle voordeelaanbiedingen gelden tot en met zaterdag 20 juni 2020 en: op is op, dus wees er op tijd bij!

Slagerij Schiffmacher
Luttekepoortstraat 32
Harderwijk
0341-412033

Slagerij Schiffmacher Harderijk Wagyu entrecote

Slagerij Schiffmacher Harderwijk Wagyu entrecote