KwikFit Harderwijk opent vestiging nieuwe stijl

KwikFit heeft in Harderwijk eindelijk een goed bereikbare plek gevonden waar automobilisten terecht kunnen voor hun auto-onderhoud. Aan de Lorentzstraat 2a, tegenover Vishandel Dries van den Berg, zijn de deuren geopend van een KwikFit vestiging in nieuwe stijl.

KwikFit is in Harderwijk al jaren op zoek naar een geschikte locatie, nadat ze in 2013 de locatie aan de Burgemeester de Meesterstaat moesten verlaten door de komst van het Waterfront.

Omdat KwikFit in de buurt wil zitten van het centrum en op een zichtlocatie, was het even zoeken om een geschikt pand te vinden waar auto-onderhoud kan en mag plaatsvinden.
 
Compleet auto-onderhoud voor alle automerken
De vestiging van KwikFit Harderwijk is ingericht volgens de nieuwste standaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit. KwikFit is de grootste RDW-erkende keuringsinstantie van Nederland en automobilisten kunnen hier terecht voor volledig auto-onderhoud, van banden tot een ruitreparatie en van remmen tot airco-onderhoud. Bij KwikFit krijgen klanten altijd vooraf een prijsopgave en zo staan zij nooit voor een verrassing. Een afspraak maken is snel gemaakt, want je kunt dit eenvoudig online regelen.

KwikFit Harderwijk is uitgerust met de modernste apparatuur voor het uitlezen en onderhouden van alle automerken. Bovendien beschikt de vestiging over een ruime receptie met grote tafel om aan te lezen of te werken en er is een loungehoek. Er kan gebruik worden gemaakt van gratis Wi-Fi en koffie. Vanuit deze ruimte hebben gasten vrij zicht op de werkvloer, waar zij ook zelf mogen komen om met de monteur mee te kijken. Hiermee laat KwikFit haar transparante manier van werken zien.
 
“Ik ben ontzettend trots dat er nu ook in Harderwijk een KwikFit in onze nieuwe huisstijl is geopend. Harderwijk is voor ons een belangrijke stad, omdat hier ook het hoofdkantoor is gevestigd. Al onze 165 vestigingen worden centraal aangestuurd vanuit Harderwijk. Je vindt ook onze KwikFit Academy in Harderwijk. Hier worden al onze medewerkers op de hoogte gebracht van de laatste technieken”, aldus Martin Post, algemeen directeur van KwikFit Nederland.
 
De nieuwe vestiging komt onder leiding te staan van Ronald Claassen. Ronald heeft veel ervaring in de autobranche. De laatste jaren heeft hij gewerkt bij de vestiging van KwikFit in Lelystad waar klanten erg zijn te spreken over zijn vriendelijkheid en oplossingsgerichte manier van werken. “Ik vind het geweldig dat ik als filiaalmanager in deze nieuwste KwikFit vestiging aan de slag mag. De gevel en de nieuwe receptie stralen de kwaliteit uit die wij als KwikFit willen bieden. Ik zal er, samen met mijn team, alles aan doen om onze klanten weer blij op weg te laten gaan.”

KwikFit Harderwijk receptie

KwikFit Harderwijk
Lorentzstraat 2a
3846 AW HARDERWIJK
0341-419376