KunstKidz Muzieksafari

Durf jij het avontuur aan? Speel mee in een nieuw kinderorkest en ontdek hoe leuk samen muziek maken is. Onder leiding van een professionele docent gaan we 10 keer samen muziek maken en uitvinden waar jouw talent ligt. 

Tijdens de ontdekkingsreis ga je twee keer schitteren op het podium. Op zaterdagavond 23 maart is de muzieksafari in het Dorpshuis Hierden. Op zaterdagmiddag 8 juni is de Safari Experience in Zwolle.

Tijdens de presentatie van het project op vrijdag 15 februari op verschillende basisscholen in Harderwijk en Hierden, hebben ruim 500 enthousiaste leerlingen kennis gemaakt met de organisatoren van Tact Muziek en Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Zij konden alvast van een voorproefje genieten door diverse instrumenten uit te proberen. Inmiddels hebben zich al meer dan 10 kinderen aangemeld. Maar er is nog plaats meer. Deelname is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Meld je dus gauw aan en ga mee op muzieksafari!

Het project start op vrijdag 8 maart en eindigt op 7 juni. De locatie is CBS de Bron aan de Frankenskamp 4 in Harderwijk. We beginnen altijd om 15.15 uur met een glaasje fris en natuurlijk wat lekkers erbij. Van 15.45 – 16.45 uur gaan we samen muziek maken. Voor een instrument wordt gezorgd. Tegen een geringe financiële eigen bijdrage ben je verzekerd van je deelname. En als klap op de vuurpijl wordt het project afgesloten met een leuk evenement. Wat dit zal zijn, is nog een verrassing maar we weten zeker dat je het leuk vindt.

Wil je je graag aanmelden, bezoek dan onze website www.kunst-na-arbeid.nl
Tot ziens in de jungle.

KunstKidz Muzieksafari