Kunst(k)week op het CCNV een groot succes

Leerlingen van het Christelijk College Nassau-Veluwe lieten op dinsdag 14 maart (dans) en op donderdag 16 maart (muziek) zien hoeveel talent er aanwezig is op deze middelbare school. Foto: Ary Boer

Na maandenlang hard geoefend te hebben mochten de leerlingen dan eindelijk hun kunsten vertonen aan een groot publiek.

De dansers kregen aan het einde van de avond een staande ovatie van ongeveer 480 bezoekers. ,,Het niveau van jullie dans en dat van de hele avond was van ontzettend hoog niveau", was een reactie die Kyelle de Vente uit 5 havo opving uit het publiek. ,,Het is erg fijn om te horen dat het publiek zo heeft genoten", aldus Kyelle.

Na afloop van de show werd er nog lang nagepraat door deelnemers en publiek. 

Ook de bezoekers van de muziekavond kregen een onvergetelijke show voorgeschoteld. De bezoekers kwamen steeds meer los naarmate de avond vorderde. Michelle van den Broek uit 2 gymnasium vond het een veelzijdige avond; van drumbattles tot trompetsolo's en van rustige muziek tot rockmuziek. ,,Volgend jaar weer!", was haar reactie. 

,,We zijn snel geneigd om het succes van de avond te laten afhangen van bezoekersaantallen'', aldus Jaap Zwart, coördinerend docent. ,,Maar als we kijken naar de reactie van Sophia Jessurun uit 3 gymnasium, dan weten we waar het werkelijk om gaat: ,,Ik vond het een geweldige ervaring. De Kunst(k)week heeft me uitgedaagd om meer te kunnen dan ik had verwacht".