Koor gaat aan de slag

Het Harderwijks Mannenkoor bestaat 100 jaar en viert feest. Tot de zomervakantie heeft heel Harderwijk kunnen genieten van vijf speciale optredens. De laatste waren in de buitenlucht op het Blokhuis en de Vischmarkt. Voor de muziekliefhebbers staat er -op een verassing na in oktober- nog één echte activiteit op het koorverlanglijstje: Het Jubileumconcert.  

Dit concert vindt plaats op zaterdagavond 4 november in Theater Harderwijk aan de Ceintuurbaan 2 in Harderwijk om 20.00 uur

Het programma is rond, de liederen zijn uitgezocht en de gastmusici zijn gecontracteerd. De koorleden gaan snel aan de slag om de liederen in 2 maanden onder de knie te krijgen. Dat gaat vast weer lukken, en wel onder leiding van dirigent Jimco Zijlstra.

De eerste repetitie vangt aan op donderdagavond 24 augustus om 20.00 uur, in het Kerkelijk Centrum de Regenboog aan het Biezenplein 1 in Harderwijk.

Om koorlid te worden, is het nog niet te laat. Gewoon doen. Dit is mogelijk bij secretaris Evert Westerink via de website www.harderwijksmannenkoor.nl.

Foto Gonny Otter