Koop kaarten en win een prijs!

Maandag nam wethouder Martijn Pijnenburg symbolisch de eerste toegangskaart voor de vijfde editie van het Podiumspektakel in ontvangst uit handen van voorzitter Jan Vonk. Daarmee is het startsein gegeven voor de kaartverkoop van ‘Waar het woeste water was’.

Kaarten kunnen niet alleen een avondje uit, maar ook leuke prijzen opleveren

De voorstellingen Waar het woeste water was op 4, 5 en 6 juli brengen ons terug naar het Harderwijk van zo’n honderd jaar geleden. De Afsluitdijk nadert zijn voltooiing en dat heeft consequenties voor de Harderwijker schippers. Ze zien hun broodwinning verloren gaan en moeten noodgedwongen overstappen op nieuwe werkzaamheden. We volgen het wel en wee van drie gezinnen. Laten ze zich inpalmen door de charmante Lodewijk van Zond die namens de overheid probeert om bedrijven uit te kopen? En wat doet Bert, die geen kaas heeft gegeten van vis, maar wel brood ziet in Brechtje? Genoeg om te genieten voor jong en oud.

Kans op prijzen!
Kaarten zijn vanaf maandag 11 maart te bestellen via de website https://podiumspektakel.nl/ en zijn tevens verkrijgbaar bij Primera aan de Luttekepoortstraat 8 in Harderwijk. De voorstellingen van 4 en 5 juli beginnen om 20.30 uur; de voorstelling van 6 juli om 18.00 uur.

Omdat dit de lustrumeditie is, organiseert het Podiumspektakel in samenwerking met ClassicNL een wedstrijd met allerlei culinaire, culturele en creatieve prijzen, beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers. De hoofdprijs: een geheel verzorgde 24 uur in Harderwijk voor twee personen! Kijk voor meer informatie op de website.

Wat is een Podiumspektakel?
Een unieke muzikale theatervoorstelling, gebaseerd op gebeurtenissen in de rijke geschiedenis van de stad Harderwijk. Zo’n 130 zangers, muzikanten, acteurs en medewerkers achter de schermen zetten vrijwillig hun enthousiasme en creativiteit in om het publiek een unieke belevenis te bezorgen. Met onderwerpen als de wereldoorlogen, het koloniaal werfdepot of de Hanzetijd weet Stichting Podiumspektakel Harderwijk prachtige voorstellingen neer te zetten die mensen in hun hart weten te raken. Ook als je Harderwijk niet kent of niet van geschiedenis houdt...

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info