Kom zaterdag naar de kraker VVOG DVS’33

Hoe zal het 1 februari 2020 verlopen en wie gaat er met de eer strijken? Dat weten we rond de klok van half vijf. Wat we nu al weten is dat je deze thuiswedstrijd niet mag missen. We roepen alle jeugdteams op naar de wedstrijd te komen.

Gaat DVS’33 dit seizoen de stap naar de tweede divisie maken en zal VVOG een plek in de derde divisie behouden? Daar komt zaterdag nog geen antwoord op, maar voor allebei zal gelden dat de drie punten erg belangrijk zijn.

Het kan voorlopig de laatste derby zijn. Het gaat goed met DVS’33. Sportief gezien gunnen we ze uiteraard een mooi sportief succes, maar het zijn wel de meest beladen en drukke wedstrijden van het seizoen. Dus heel stiekem hopen we volgend seizoen wel weer de derby te kunnen spelen.

Het team van Raymond zal er alles aan doen het publiek te vermaken en wil weer laten zien dat de wedstrijden tegen de mannen uit Ermelo vaak van een heel andere orde zijn. Dus wees voorzichtig met je voorspellingen.  

Jeugd gratis
De beide voorzitters hebben een mooie deal gesloten wat inhoudt dat de jeugdspelers, op vertoon van hun geldende ledenpas, de wedstrijd gratis mogen bezoeken. 

Voetbalfeest
Evenals bij de voorgaande edities, adviseren wij het publiek uit Ermelo EN Harderwijk om op de fiets te gaan en vooral onze clubkleuren te tonen. We rekenen op sportief gedrag en een mooie voetbalmiddag. De veiligheidscoördinatoren benadrukken dat het een voetbalfeest moet zijn. We weten inmiddels wat er wordt bedoeld met de (huis)regels en welke sfeeruitingen niet meer zijn toegestaan. We rekenen er op dat iedereen zijn koppie er bij houdt en verstandige dingen doet. Wij willen geen vuurwerk zien en horen. De boetes die wij kunnen krijgen zijn hoog en gaan wij, bij de personen die zich hebben schuldig gemaakt aan het afsteken daarvan, verhalen.

Laten we een mooi feest niet verknallen. Wij rekenen op onze goede supporters.

Aanvang 14.30 uur