Kom F1-racen bij Klopman optiek

Van vrijdag 8 t/m zaterdag 16 februari kunt u elke dag tijdens de winkelopening komen racen op een spectaculaire Red Bull F1-race simulator.

Paul en zoon Etienne Hoes zijn echte fans van de F1 races, de kans om een professionele F1-race simulator voor ruim een week in de winkel te krijgen lieten ze dan ook niet aan zich voorbijgaan.

Nu valt dit perfect samen met de Zeiss DriveSafe brillenglazen kortingsactie die Klopman optiek momenteel voert. Goed zicht is essentieel voor de veiligheid onderweg, ook met verblindend tegenlicht, in het schemer of donker en met neerslag. DriveSafe brillenglazen zijn speciaal voor deze omstandigheden ontwikkeld. Ook voor niet-brildragers, dus zonder sterkte. Bij aanschaf van DriveSafe brillenglazen ontvangt u tot 100 euro korting.
 
En om helemaal in de sfeer van veilig rijden te blijven kunt u met uw snelste en veiligste(!) race op de Red Bull F1-race simulator zomaar winnaar worden van multifocale of unifocale Zeiss DriveSafe brillenglazen en een Red Bull zonnebril. Mits in het bezit van een geldig rijbewijs mag u een racerondje wagen, uw score wordt genoteerd. Wie durft?!...
 
Klopman optiek, Schoenmakersstraat 22 in Harderwijk (binnenstad)

Spectaculaire Red Bull F1-race simulator bij Klopman Optiek Harderwijk