Koko en Kiki vieren hun eerste verjaardag!

Het is bijna zover: de mascottes van Kok Experience: Koko en Kiki worden 1 jaar. Het is namelijk bijna een jaar geleden dat Kok Experience en Kok CinemaxX haar deuren openden. 

Het Kok Experience feest wordt gevierd op zaterdag 8 juli.

Deze dag staat geheel in het teken van de verjaardag van Koko en Kiki.  Afgelopen jaar zijn Koko en Kiki op veel kinderfeestjes geweest en nu nodigen zij jou uit op hun eerste verjaardag. Voor deze dag hebben we een speciaal programma opgesteld met kids karaoke en een optreden van The Voice Kids Winnares: Iris Verhoek. En verder onder andere: schatzoeken, dansen met Koko en Kiki, meet and great met Koko en Kiki & Iris Verhoek, buiten spelletjes en het testen van de nieuwe buiten speeltoestellen.

Ook kunnen de nieuwe buiten speeltoestellen worden getest!

Er is een wip bijgekomen, schommels en nog veel meer! Ook kunnen de kinderen onze vogels bekijken en knuffelen met onze acht dwergkonijntjes. Voor deze dag wordt een kleine vergoeding gevraagd van €2,50 per kind, volwassenen gratis en gratis parkeren. Meer informatie? Bekijk onze website en opgeven kan via het mailadres: [email protected]

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info