Kok Experience/CinemaXX Fun, Food, Action & Movie in Harderwijk

Een totaalbeleving voor groepen en families met jonge en/of oudere kinderen. En: voor een gezellig bedrijfsfeest. Dát biedt Kok Experience!

Onder één dak komen hier een spectaculair speelparadijs, lasergaming en horeca. Daarnaast een bioscoop CinnemaXX  met 4 zalen, van totaal 60 tot 100 stoelen per zaal, met een ontvangst foyer en een bioscoop Café. Kok Experience biedt spanning en beleving. En bovendien: kwaliteit en rust. Een onderscheidend concept dus, met een regionale functie. 

De plek: zichtlocatie aan uitvalsweg

Vlakbij het tankstation heeft de Gemeente Harderwijk november 2013 de nieuwe brandweerkazerne geopend. Het perceel wat over bleef is ontwikkeld voor recreatie en vrijetijd. Er werden wel wat eisen aan de ontwikkeling gesteld. Het perceel bleek bestemd voor leisure, indoor- & outdoor-spelen en BSO. Er komen ruim 130 parkeerplaatsen waarvan er 70 in de parkeerkelder en de rest op eigen terrein. Daarnaast moet het pand aan de hoogwaardige eisen van de welstand voldoen. 

De totaalbeleving: kwaliteit onder één dak

Kok Experience is een onderscheidend concept met een regionale uitstraling en functie. Onderscheidend dankzij de aantrekkelijke mix van spanning en ontspanning. Tevens onderscheidend dankzij de kwaliteit die we bieden. Deze kwaliteit zie je terug in het entertainment én in ons horeca-aanbod dat we – met verwijzing naar de befaamde Broodje Kok-kwaliteit. Dankzij deze totaalbeleving kunnen zowel kinderen als hun ouders zich urenlang vermaken bij Kok Experience. Bovendien biedt de locatie mogelijkheden voor een bedrijfsuitje en/of -presentatie. Kortom: Kok Experience wil een functie vervullen voor bewoners, bezoekers én bedrijven. 

Speelparadijs

Binnen Kok Experience neemt het speelparadijs een centrale plek in. We realiseren twee spectaculaire gedeelten: indoor-spelen en outdoor-spelen. Er komt een peutergedeelte én een gedeelte voor oudere kinderen. Het speelparadijs onderscheidt zich door een combinatie van gezelligheid en rust. (Groot)ouders kunnen deze rust opzoeken in het restaurant. Zodat hele families – kinderen en hun (groot) ouders – zich in Kok Experience urenlang kunnen vermaken. Zonder een overdaad aan lawaai en hectiek.  Tevens komt er in het speelparadijs een BSO voor kinderen vanaf de basisschool. 

Lasergaming

Probeer je tegenstanders uit te schakelen door hen met je laserstraal te raken. In een spannend, donker gangenstelsel. Uitdagend teamwork voor jong én oud. Kok Experience biedt lasergaming al dan niet in combinatie met andere activiteiten. 

Ondersteunde- Horeca

Kok Tankstations BV runt sinds 2003 Broodje Kok. Een zeer succesvol concept, wat is te danken aan de lekkere, verse kwaliteit in combinatie met de scherpe prijzen. Datzelfde concept passen we in uitgebreidere vorm toe in Kok Experience.  Het restaurant is een  ontspannende ruimte, om met een kop koffie de krant te lezen, de mail op te halen (gratis wifi!) en natuurlijk om de kinderen te zien spelen. Speciaal voor (groot)ouders is er een kleine kaart met versproducten.

Kok Experience
 

Bioscoop CinemaXX

Op de 2e verdieping verrijst een Bioscoop genaamd CinemaXX. Er zullen 4 zalen komen met elke 60 tot 100 stoelen. De ticket verkoop vindt plaats in de foyer en deze gaat over in het Bioscoop Café. Het café is sfeervol ingericht en biedt plaats voor 80 mensen. De combinatie met het speelparadijs biedt voor de bioscoop ook veel kansen om activiteiten te ontwikkelen en combi-arrangementen aan te bieden. 

Visie en missie

Het is onze missie om mensen samen te brengen: families, vrienden en collega’s. In een voor iedereen gezellige sfeer. Dit bereiken we door het bieden van een totaalbeleving voor jong en oud. Daarbij specialiseren we ons in belevingsvol entertainment in combinatie met moderne horeca. Kok Experience bedient zowel families als bedrijven, in Harderwijk en omstreken. Met dit onderscheidende aanbod beoogt Kok Experience / CinemaXX  een regionale functie. Ook dragen we graag bij aan de ontwikkeling van het (dag)toerisme in Harderwijk. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, totaalbeleving, gezelligheid en rust. 

Kok Experience film food actie fun harderwijk

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info