Koffie voor de Voedselbank

De inzamelingsactie van de DE-waardpunten voor de Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten is een groot succes! Onlangs ontving de Voedselbank hiervoor 1.644 pakken koffie. Een welkome aanvulling op het pakket van de cliënten van de Voedselbank.

Door verschillende kerken in Ermelo, Harderwijk en Putten en door particulieren uit deze plaatsen zijn in 2018 ruim 800.000 waardepunten ingezameld.

Dat betekent dat we iedere cliënt van onze Voedselbank ongeveer 8 keer een pak koffie kunnen meegeven. Een mooi resultaat voor de cliënten van de Voedselbank!

Deze inzameling is onderdeel van een landelijke actie van Douwe Egberts in samenwerking met Voedselbanken Nederland. Douwe Egberts heeft hierop nog een bonus van 20 procent gegeven. Landelijk zijn circa 63 miljoen waardepunten ingeleverd. Voedselbanken Nederland ontving hiervoor 130.000 pakken koffie, die verspreid zijn over de deelnemende voedselbanken.
 
De Voedselbank van Harderwijk, Ermelo en Putten gaat ook dit jaar weer door met het inzamelen van DE-waardepunten. Deze kunt u inleveren bij deelnemende kerken of brengen bij of opsturen naar de Voedselbank, Nobelstraat 9 , 3846 CE in Harderwijk.