Kinderencast gezocht voor Harderwijkse editie Ciske de Rat

Musical Stichting Harderwijk (MSH) gaat op 23 en 24 juni 2023 de planken op met de prachtige oer-Hollandse musical Ciske de Rat. De volwassencast is helemaal rond, maar wat is Ciske de Rat zonder kinderen? Daarom gaat MSH opzoek naar kinderen met zang- en acteertalent voor de rollen in het kinderensemble. Musical Ciske de Rat.

Musical Ciske de Rat

Nadat door alle coronaperikelen de eerste musical van MSH, Fiddler on the Roof, niet door kon gaan heeft de stichting vol enthousiasme de draad weer opgepakt

Ditmaal met de musical Ciske de Rat. In deze musical zie je hoe het bekende straatschoffie opgroeit tot volwassen man. Een prachtig tijdloos en ontroerend verhaal. Gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker. Zoektocht naar Ciske, Betje, Dorus en meer… Ieder die Ciske de Rat kent als film en/of als boek weet hoe belangrijke rol de kinderen spelen.

Natuurlijk gaat MSH op zoek naar een kleine Ciske, maar denk ook aan zijn vriendjes Betje en Dorus en de andere kinderen die bij Ciske in de klas zitten. Stuk voor stuk onmisbaar in deze ontroerende musical.

Kinderen die van zingen, dansen en acteren houden worden dan ook uitgenodigd om zich aan te melden voor de audities. Leuk auditiemoment Musical Stichting Harderwijk wil er voor de kinderen vooral een leuk auditiemoment van maken. Want daar gaat het uiteindelijk om! Samen iets moois neer te zetten en daar veel lol aan te beleven. Kinderen hoeven van te voren dan ook niet iets voor te bereiden. In groepjes zullen de audities plaatsvinden waarbij er wat gezongen en gespeeld zal worden. Ervaring is niet vereist. Enthousiasme om hard te werken met ervaren professionals wel.

De audities zullen plaatsvinden in de Kiekmure in Harderwijk op zaterdag 15 oktober, aanmelden kan op www.musicalstichtingharderwijk.nl