Kijk live mee met de kwartfinales van het Open Nederlands Kampioenschap Poker!

Harderwijkse liefhebbers van poker vallen in het begin van juni met hun neus in de boter: op 3, 5, 9 en 11 juni worden de kwartfinales van het Open Nederlands Kampioenschap Poker in Putten georganiseerd. Als poker fan wil je dit topevenement natuurlijk niet missen en zullen we je bij deze alvast een voorproefje geven wat je hier allemaal van kan verwachten.

Live voorrondes

Het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Poker toernooi gaat van start met een aantal online en live voorrondes waarin speellocaties door heel Nederland worden getransformeerd tot serieuze pokerrooms uitgerust met de beste pokertafels. De live voorrondes worden gespeeld onder begeleiding van een toernooidirecteur die daarnaast ook scheidsrechter en gastheer is.
 
Als je een van de live voorrondes weet te winnen, krijg je niet alleen een spetterende trofee die thuis wordt bezorgd maar kwalificeer je jezelf ook nog eens voor de verschillende finale evenementen. Tevens zijn er, afhankelijk van het aantal deelnemers, nog een aantal kwalificatie tickets te winnen. Bij een gemiddeld aantal van 70 deelnemers worden 1 finaleticket, 4 halve finale tickets, 4 kwartfinale tickets en 4 wildcards weggegeven aan de hoogst geëindigde spelers.
 
Online voorrondes
Als je liever vanuit huis meedoet aan het ONK Poker, dan is dit ook zeker mogelijk. De voorrondes die online worden gespeeld, maken gebruik van de mobiele App Pokerrrr 2. Net als de live voorrondes zal de online variant ook door een toernooidirecteur worden begeleid die eventuele problemen van spelers zoveel mogelijk probeert op te lossen.
 
Ook hier wordt de winnaar beloont met een kwalificatie voor de verschillende finale evenementen, en een trofee waarmee je jouw vrienden en familie jaloers kan maken. Ook spelers zonder een gouden plak vallen in de prijzen met 1 kwalificatie tickets voor de finale, 3 voor de halve finale, 10 voor de kwartfinale en 10 wildcards bij een aantal van 200 deelnemers.
 
Kwartfinales
Als alle live en online voorrondes zijn gespeeld, zal bekend zijn welke spelers hun plek hebben verdiend voor de kwartfinales. Deze zullen ook weer zowel live, in Putten, als online, via de App Pokerrrr 2, op 3, 5, 9 en 11 juni 2022 worden gespeeld.
 
Spelers kunnen zich voor meer dan één kwartfinale kwalificeren, of ervoor kiezen om 4 kwartfinale tickets voor een halve finale ticket in te ruilen.    
 
Halve finales
Uiteindelijk zullen de beste 15% van alle kwartfinalisten zich vervolgens kwalificeren voor één van 5 de halve finales die op 5 verschillende locaties in Nederland zullen worden gehouden. De locaties zullen over het hele land zijn verspreid zodat het voor iedere speler goed te bereiken is. 
 
Net als bij de kwartfinales is het mogelijk om je te kwalificeren voor meerdere halve finales, of om 4 halve finale tickets in te ruilen voor finaleticket. Uiteindelijk zal 10% van de beste halve finale spelers zich kwalificeren voor de finale van het ONK Poker in de prachtige balkonzaal van de Heerlickheijd in Ermelo.
 
Online poker
Ben je n.a.v. dit artikel nou benieuwd zijn geworden naar de wereld van online poker en waar je dit het beste kan spelen? Kijk dan eens op stashbird.nl/poker/, waar je niet alleen uitleg vindt over het verschil tussen live en online poker, maar ook bij welke online casino’s je het beste kan beginnen met spelen.

Online poker