Kieslijst SGP Harderwijk-Hierden bekend

De SGP staat voor een politiek gebaseerd op wat God in Zijn heilig woord ons heeft gegeven. Aan een samenleving die de aloude Christelijke normen, waarden en Zijn wet in acht neemt wil God Zijn zegen verbinden. Vanuit dit gegeven presenteert de SGP Harderwijk – Hierden hun kieslijst voor de komende raadsperiode 2022 - 2026.

 

SGP Kieslijst 2022

  1. Jan van Panhuis - Harderwijk
  2. Johan Petersen - Harderwijk
  3. Jan Petersen - Harderwijk
  4. Wim Kerkhoff - Hierden
  5. Joey Venema - Harderwijk
  6. Cornelis Hop - Hierden
  7. Marco de Jong - Harderwijk
  8. William de Ruiter - Harderwijk
  9. Eduard Verboom - Harderwijk
  10. Sam van Sabben - Harderwijk
  11. Harmen Mons - Harderwijk
  12. Henk Wouters - Hierden
In de bijna afgelopen raadsperiode mochten ze weer meedoen en hebben bewezen dat ze bestaansrecht hebben. Dit niet alleen in het getuigen tegen beslissingen die principieel gezien niet in het belang van de lokale samenleving werden genomen.
 
Nee in tal van zaken hebben ze pragmatisch mee kunnen denken en ook zaken mogen inbrengen en meestemmen die van waarde zijn voor alle inwoners van Harderwijk en Hierden. Ze noemen als voorbeeld de mogelijkheden van behoud historische Boerenerven. Hier komen tal van zaken samen, zoals o.a. bevordering van levensloopbestendig wonen, mogelijkheden kleine bedrijfsvoering, opzet zorgboerderij, mogelijkheden Bed en Breakfast, Opzet Knarrenhof etc. Met het in gebruik nemen van het inspiratieboek als basis worden drie historische Boerenerven als piloterven verder ontwikkeld. Daar hopen ze in de volgende periode mee verder te mogen gaan.

Verder kunt u binnenkort op de website www.harderwijkhierden.sgp.nl het uitgebreide verkiezingsprogramma en de speerpunten raadplegen, waarmee zij u hopen te overtuigen om te kiezen voor bijbels genormeerde politiek, want; DAT HEEFT TOEKOMST !