Kies hier jouw Vleeskadobon!

Wil je je personeel, relaties of klanten een origineel maar vooral ook nuttig "kado" geven? Dan is de "Vleeskado bon" van deslagerthuis.nl wat je zoekt!

Met name in deze dure tijden een graag gezien en welkom "kado"

De één vult z'n vriezer er mee en de ander trakteert zichzelf op een extra lekker stukje vlees... Online te besteden in de webshop die is gevuld met allerlei ambachtelijke vlees specialiteiten, dagelijks vlees, mooie steaks & roasts, BBQ vlees en aantrekkelijke vleespakketten... Kortom voor ieder wat wils!

Thuisbezorgd wanneer gewenst van Nijkerk tot Nunspeet en in Zeewolde en uiteraard ook af te halen in de winkel. En heb je personeel wat buiten dit gebied woont; ze bezorgen ook gewoon op de zaak!

Kies hier jouw Vleeskadobon!

Maak je relatie, personeel, vriend of familie blij met deze bon. Hiermee kunnen ze hun ” Vleeskado ” uitzoeken op onze website. Voor de één een mooi stuk vlees, voor de ander een welkome vulling van de vriezer of koelkast. Zo is dit een origineel & nuttig kado met voor een ieder wat wils!

Hoe werkt het?
Selecteer hier de kadobon van jouw keuze, geef het aantal aan en vul je winkelmand. Zo simpel is het…. Wij zorgen dat de bonnen op het door jouw gekozen moment geleverd worden. Wil je de bonnen op een ander moment dan de standaard bezorgtijden geleverd hebben? Geen probleem, neem even contact op of voeg een opmerking toe en wij zorgen dat het geregeld wordt!

Een vleespakket of bon met iets leuks kado doen?
Dat kan natuurlijk ook! Wij maken op aanvraag diverse pakketten van groot tot klein. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vlees kado bon deslagerthuis 2022

De Slager Thuis

Adresgegevens

Bruggestraat 17
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412067

Meer info