Kerstmarkt dierenweide Stadsweiden

Op woensdag 13 december kunt u naar de kerstmarkt op de Dierenweide in de Stadsweide van 16.00 - 20.00 uur .

Er zijn diverse kramen waar veel kerst gerelateerde (zelfgemaakt) artikelen worden verkocht.

Daarnaast is de Kerstman aanwezig. U en uw kinderen kunnen samen met hem op de foto! Voor een kleine vergoeding (€ 0,50 per stuk)haalt u de foto later af op de Dierenweide.

Vanzelfsprekend staat er ook een kleine kerststal. Er zijn ook diverse lekkere winterse lekkernijen te koop zoals snert, chocomelk, oliebollen en broodje worst, die u onder het genot van een muziekje kunt nuttigen . De vrijwilligers van de Dierenweide kunnen met de opbrengst voer voor de dieren kopen. Zij verwachten, net als in de vorige jaren, veel bezoekers.

De Dierenweide is trouwens dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse zaken. Heeft u affiniteit met dieren, bent u creatief, kunt u goed organiseren of heeft u 2 rechter handen, neem dan contact op met Ali de Ruiter, tel. 0341-419399. Met een uurtje per week kunt u al veel betekenen voor de Dierenweide.

Graag zien we u op 13 december tussen 16.00 en 20.00 uur op de Hoefbladmeen 1b. De openingstijden vindt u op de website www.dierenweideharderwijk.nl. Informatie? Ton Guise ( tel. 0610404309).